Retur og bytte

Du har 30 dagers full retur- og bytterett etter kjøpet.

Ønsker du å returnere varen, er det bare å fylle ut et returskjema som du finner vedlagt her.  Etterpå sender du varen i retur til oss. 

Varene som skal i retur sendes til følgende adresse:

Asland Handel AS, Bondalsvegen 85, 3697 Tuddal.

Varene som returneres må være ubrukte og i komplett produktemballasje. Kunden betaler selv for retursending. Så snart vi får den returnerte varen fra deg, setter vi pengene inn på din konto. Vi betaler tilbake for den returnerte varen. 

Ved bytte gjør du selv en ny bestilling i vår nettbutikk.

ANGRERETT

Ved kjøp av varer på internett er vi pliktig til å informere våre kunder om at de har 14 dagers angrerett. Det betyr at du innen 14 dager etter mottak av varen(e) må gi oss melding om at du angrer kjøpet. Det kan du gjøre på e-post til info@handel123.no. Deretter har du 14 dager på å sende varene i retur. Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur.

Vennligst last ned Angrerettskjema for utfylling ved eventuell retur av varer. Kjøper må betale returfrakt om ikke returen skyldes feil eller mangel på varen. Kjøper står også med transportrisikoen tilbake til oss. Vær nøye når du pakker ned produktet og bruk alltid den original produktemballasjen og fraktemballasje som varen ankom med.      

Vi gjør oppmerksom på følgende utdrag fra angrerettloven: Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 5, punkt a).

Angrerettskjema (å laste ned)

GARANTI OG REKLAMASJON

Vår nettbutikk selger varer med 2 års garanti og 2 års reklamasjonsrett. Garanti gjelder i Norge. Ved garanti og reklamasjon må faktura på kjøpet fremlegges som bevis.

Produktgarantien dekker kun produksjonsfeil som fantes på produktet ved leveringen. Dersom du oppdager mangel eller produksjonsfeil ved levering, kan du kreve enten prisavslag, nytt eller manglende produkt eller heving av kjøpet. Du som kunde kan også tilbys gratis reparasjon eller alternativt nytt produkt/manglende del av produktet.

For å kunne gjøre reklamasjon gjeldende, må du kontakte oss på e-post: info@handel123.no , beskrive mangelen skriftlig og legge til 2-3 bilder av det ødelagte produktet.

Reklamasjonen gjelder ikke hvis du kan ikke bevise feil på produktet, eller dersom du har forårsaket skaden selv. Produktgaranti gjelder ikke ved feil montering/demontering av produktet, feil bruk eller forandring på produktets opprinnelig funksjon.